English

Deutsch

Historien om Ebenra-Royale

– mod enhver sygdom findes der en helbredende plante...

Friedrich “Freddy” Ebner fortæller:

Jeg er uddannet naturlæge i henholdsvis Tyskland og Danmark, og arbejdede efterfølgende som sådan i Nordeuropa i 15 år.
        Min kone døde af leverkræft i 1994 efter et kort sygdomsforløb. Min kones død fik mig til at fokusere på naturmedicin som en mulig kilde til bekæmpelse af kræft. For som en af antikkens mest kendte tænkere og naturlæger Hippocrates sagde: »Mod enhver sygdom findes der en helbredende plante”.«
        På min rejse rundt i verden kom jeg slutteligt til det nord østlige Thailand hvor jeg et stykke tid var ansat på det lokale hospital. Her mødte jeg en ældre buddhistisk munk der fortalte mig om en plante som fandtes i området og af de lokale blev anset for at kunne kurere de fleste sygdomme, heriblandt sygdomme som vi nu betragter som kræft.
        Med hjælp fra det lokale hospitals læger gennemførte jeg en del forsøg med planten på patienter med mange forskelligt artede sygdomme. Dette arbejde inkluderede også patienter med kræft. Resultaterne som jeg opnåede var så opmuntrende at jeg mente at det eneste rigtige var at planten blev undersøgt på et anerkendt Europæisk Institut, for videnskabeligt at få fastslået dens effekt overfor kræft.
        Efter flere forsøg lykkedes det mig i 1999 at få et anerkendt laboratorium i Manchester, England til foretage de indledende undersøgelser. Disse undersøgelser viste ganske rigtigt at plantens rødder kan dræbe kræftceller i laboratoriet. Disse resultater var en stor opmuntring.
        Trods langvarigt og intensivt arbejde med at bringe dette budskab ud til offentligheden er det først for nyligt lykkedes at tiltrække videnskabelig opmærksomhed. Der foretages nu forskning i planten på Københavns og Århus Universiteter for at bestemme henholdsvis plantens kemiske indholdsstoffer samt identitet. Dags dato er det blevet fastslået at der er tale om en ny art af curcuma familien, samt at den indeholder flere stoffer som virker dræbende på kræftceller.
        Der er blevet foretaget megen forskning i stoffet curcumin, og dette er et af de aktive stoffer i denne plante. Dette stof findes også i flere andre arter tilhørende curcuma familien.
        På baggrund af arbejde og forskning udført af mange uafhængige forskere forklarer dette til dels plantens evne til både at reducere størrelsen af kræft svulster og dens styrkelse af immunsystemet.
        Fra undersøgelserne som foretages på Københavns Universitet har vi lært at planten indeholder flere forskellige cellegifte, udover curcumin. For nuværende er arbejdet ikke afsluttet men det er vores foreløbige konklusion at det er disse øvrige stoffer som bevirker at min behandling er så succesfuld.
        Vores empiriske arbejde i Thailand i de sidste 24 år viser at der ikke er kendte bivirkninger overhovedet, og på den baggrund tilbyder vi nu planten på verdensplan til bekæmpelse af kræft og leverbetændelse.
        Gennem en årrække behandlede vi kun patienterne her i Thailand på mit private helsecenter “Behandlungscenter”, da det blev fortalt at plateroden skulle indtages i frisk tilstand. Imidlertid lærte erfaring os, at en tørret planterod virker lige så godt, så nu kan vi producere roden som kapsler. Derfor kan vi tilbyde denne usædvanlige kræfthelbredende plate – denne urtemedicin som virker mod kræft, hepatitis, og andre immunsystem relaterede lidelser – til hele verden.
        Hvis du har behov for kapsler, da kontakt mig. Jeg kan sende dem til en eventuel forhandler, eller direkte til patienter.
        Venligst send en E-mail eller ring på telefon.

 
 

Fredrich Ebner døde i februar 2019, Ebnera-Royale videreføres af hans hustru, Kulchacee Chomchaipol.