English

Deutsch
Hippocrates: »Mod enhver sygdom findes der en helbredende plante.«

Ebnera-Royale

– den kræft helbredende plante fra Thailands natur

Den helbredende virkning stammer fra rhizome, de vandret voksende rødder, der indeholder curcumin, som er til stede i alle Curcuma planter. Men Ebnera-Royale indeholder også andre, meget specielle aktive ingredienser, som endnu ikke er blevet fuldt udforsket. Det er de elementer, der tilsammen gør Ebnera-Royale til sådan en usædvanlig og ekstraordinær kraftfuld naturmedicin.

Identificerede virkninger

Roden som kapsler: Dosering

Til 1 måned: 90 kapsler (300mg), 1 kapsel tages tre gange om dagen efter et måltid.
I meget alvorlige tilfælde 2 kapsler tre gange pr. dag, eller 3 kapsler to gange dagligt.

Brug

Indtages efter et måltid sammen med et glas vand.

Varighed af behandling

Kapslerne indtages over et forløb på to måneder, eller indtil der konstateres tegn på bedring.

I tilfælde af kræft, bør behandlingsforløbet være en minimumsperiode på to til fire måneder. Positive tegn på bedring skulle være konstaterbare efter en måned.

I tilfælde af kronisk borreliose ses den første bedring ofte allerede efter en uge (ved min. 3 kapsler dagligt).

Som forebyggelse

Forebyggende kan roden tages dagligt. Den har en styrkende effekt på kroppens immunsystem, øger forsvarmekanismerne, og reducerer risiko for infektion.

Bivirkninger

Den empiriske erfaringer med Ebnera-Royale i løbet af de sidste 22 år har ikke vist nogen som helst tegn på eventuelle bivirkninger, og indtagelse af naturmedicinen kan kombineres med andre former for behandling og terapi. Ebnera-Royale er faktisk i stand til at lindre nogle af de ubehagelige bivirkninger ved stråle- eller kemoterapi behandlinger.

  • Ebnera-Royale naturmedicin kan bestilles her.
  • Ønsker du at vide mere om historien bag Ebnera-Royale urtemedicin?
    Så læs historien om Freddy Ebner, den danske biopat der genopdagede Ebnera-Royale roden.

    Disclaimer:
    Vi påstår ikke at kunne helbrede, forebygge eller behandle nogen sygdom. Ebnera-Royale er ikke ansvarlig for eller hæfter for eventuelle diagnoser stillet af en bruger baseret på indholdet af denne hjemmeside. Oplysningerne her er kun til generel orientering, og er ikke beregnet til at erstatte nogen for for professionel medicinsk behandling, rådgivning, eller diagnose, eller behandling af en læge. Hjemmesiden har ikke svar på alle problemer. Hvis du har mistanke om, at du har et medicinsk problem, bør du straks kontakte din læge. Information og udsagn om naturmedicinen er ikke blevet evalueret af sundhedsmyndighederne. Selvom der er rapporteret om succes i Thailand, er dette ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede, eller forebygge nogen sygdom.